В Камбоджа арестуваха 10 туристи заради "порнографски" снимки

Понеделник, 29 Януари 2018 13:37 Написана от  Публикувана в Международно право

Прокурори в Камбоджа са повдигнали обвинения на 10 чужденци за създаването на порнографски изображения, пише BBC.  Те са били арестувани миналия четвъртък, след като разпространили снимки на група хора, имитиращи секс, по време на парти във вила в Сием Реап

в северозападната част на страната. Арестувани са петима британци, както и жители на Канада, Нова Зеландия, Холандия и Норвегия, съобщават местни медии. Някои от хората, заснети на кадрите, не са задържани. Според АП, вилата е била спирка от организиран pub crawl (букв. "лазене по баровете", популярна атракция и у нас - бел.прев.)
Един от задържаните е заявил пред медии, че вилата вилата е била атакувана от 30 полицаи. На купона е имало между 80 и 100 души.
Сием Реап е популярно сред туристите място, тъй като се намира близо до Ангкор Ват - храмов комплекс, смятан за най - големия религиозен паметник в света. В града тече бурен нощен живот и той става все по - достъпен за млади хора, които често срещат проблеми с консервативните общество и закони на страната.

Оставете коментар