Десетки бомбени заплахи са получени в петък срещу руския президент Владимир Путин. Това  съобщи говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.  Получени са съобщения за 50 бомби, поставени по маршрута на президентския кортеж в Санкт Петербург.

Пътнически микробус и товарен автомобил са се сблъскали челно на главен път София – Варна в района на с. Микре, Ловешко, съобщиха от МВР. Сигнал за инцидента е подаден към 12.50 часа. Шестима души са загинали на място.

Специализираният наказателен съд наложи ефективни наказания от 4 до 7 години лишаване от свобода на 5-има участници в група за кражби, държане на наркотици и незаконно оръжие, задържани на 22 септември 2012 в Свети Влас, докато  обират дома на бизнесмен.

3 млрд. лв. вече не са налични в касите на фирмите след продължилата малко повече от месец контролна кампания на НАП спрямо компании, които бяха посочили във финансовите си отчети значителни суми в брой.

Тежко пътнотранспортно произшествие е възникнало днес по обяд на главен път София – варна, в района на с. Микре. Това съобщават от пресцентъра на МВР. Сигналът е подаден към 12.50 часа.

Облекчаване на процедурата при международното осиновяване и издаването на разрешения за посредничество при международни осиновявания, предлага Министерството на правосъдието с промяна в две наредби.

Любомир Димитров - Гребеца, който през 2014 г., получи 10-годишна присъда заради участиета му в групата за отвличания "Наглите", отново опитва да излезе предсрочно от затвора. Това съобщава вестник "Сега". Той е пратил искане в Софийския градски съд, съобщиха от там.

Петима грузинци са в ареста, след като опитаха да минат през границата с автомобили с фалшиви регистрационни табели. Абесалом П., на 55 г., Маночар Т., на 38 г., Хвича Ц., на 50 г., Иракли Ч., на 40 г., и Кахабер Л., на 45 г.били спрени за проверкА НА на ГКПП „Капитан Андреево“

Страница 1 от 1365