Граждански искове на обща стойност близо милион лева бяха допуснати по делото срещу бившия здравен министър Петър Москов. Той е обвиняем заедно със заместника си Адам Персенски и трима души от фирмата производител на ваксини "Бул Био''.

Мъж е в ареста, а друг - в болница, след кавга във Варна, съобщиха от полицията. В неделя около 14:00 часа, е получен сигнал за скандал, възникнал в търговски обект в ж.к. "Вл. Варненчик", между трима мъже и прераснал във физическа саморазправа.

Съветът на Европейския съюз продължи до 23 юни 2019 г. действието на ограничителните мерки в отговор на незаконното анексиране на Крим и Севастопол от Русия. Мерките се прилагат спрямо лица от ЕС и дружества, установени в ЕС. Те са ограничени до територията на Крим и Севастопол.

Главният прокурор на Република Словения Драго Шкета е на официално двудневно посещение в София по покана на главния прокурор Сотир Цацаров. В програмата на визитата са планирани срещи с министъра на правосъдието г-жа Цецка Цачева, с представляващия ВСС г-н Боян Магдалинчев

Главният изпълнителен директор на "Ауди" Руперт Щадлер е арестуван в Германия по подозрения за измама, свързани с т.нар. "Дизелгейт" на компанията-майка "Фолксваген" за манипулиране на вредните емисии, предаде АФП, цитирани от БНР.

Софийска градска прокуратура (СГП) внесе в Софийски градски съд (СГС) обвинителен акт срещу три лица - П.М на 41 г. /извършител/, Й.Д. на 34 г. и Н.Г на 51 г. /помагачи/, за извършен опит за пране на пари в особено големи размери, представляващо особено тежък случай

Състав на Апелативния съд във Варна уважи протеста на Окръжната прокуратура срещу оправдателната присъда на бургаски адвокат, предаден на съд с обвинение по чл.304б, ал.1 от НК за поискан и получен дар, който не му се следвал.

Окръжна прокуратура – Бургас задържа за 72 часа Теньо Е. Той е обвинен за това, че на 16.06.2018 г. около 19:30-20:00 часа, в къща в гр. Айтос нанесъл множество удари в областта на главата на жена, следствие на които на 17.06.2018 г. около 20:30 часа, същата е починала

Страница 1 от 1618