Варненската полиция задържа две непълнолетни момчета за кражба и притежание на наркотици

Сряда, 16 Май 2018 13:48 Написана от  Публикувана в Прокуратура

Две непълнолетни момчета са задържани от варненската полиция заради грабеж и притежание на наркотици. На 5 - ти март е образувано досъдебно производство за кражба от частен дом намиращ се в гр. Белослав. Неизвестно лице е проникнало в къщата и е извършило кражбата

на златни и сребърни накити. След проведени оперативно – издирвателни дейности и процесуално – следствени действия е установено, че извършител на деянието е непълнолетно момче от града. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Тази неделя около 21:10 часа, в гр. Варна, в района на Автогара - Варна, при извършване на полицейска проверка на непълнолетно момче от Шумен, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо бяло кристално вещество, и недопушена цигара със суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 0,30 гр. и марихуана с тегло 0,08 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Оставете коментар