Вчера към 23.00 часа на улица в Исперих полицейски екип засякъл 20-годишен младеж. При предприетия обиск у него униформените открили 50 хапчета с тегло 19.2 г, реагирали при полевия наркотест на метамфетамин, и 2.1 г канабис.

Районната прокуратура в Бургас повдигна обвинение на Бенчо Бенчев за това, че е укрил в Турция и Гърция Димитър Желязков-Митьо Очите. Обвинен е и за това, че е държал боеприпаси, без да има разрешително. Наложена му е парична гаранция от 50 000 лв.,

Окръжна прокуратура Сливен повдигна обвинение, задържа за срок до 72ч. и внесе в съд искане за определяне на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на Живко Ж. за това, че на 07.08.2018г. в гр.Сливен в апартамент в кв.“Българка“

Явяването на Бенчо Бенчев в следствието се отложи

Понеделник, 13 Август 2018 11:11 Написана от

Поради заетост на адвоката му бургаският общински съветник от групата на БСП Бенчо Бенчев отлага с един ден явяването си в Окръжната следствена служба, съобщи БГНЕС. Днес изтича тридневният срок, в който Бенчев трябваше да се яви в следствието.

Повдигат обвинение на Бенчо Бенчев днес

Понеделник, 13 Август 2018 09:43 Написана от

Бургаският общински съветник от групата на БСП Бенчо Бенчев трябва да се яви в прокуратурата днес, за да му бъде повдигнато обвинение.
Бенчо Бенчев вече е обвинен за лично укривателство на Митьо Очите.

Днес, 10.08.2018г., г-н Владимир Чавдаров встъпи в длъжност като „Административен ръководител - апелативен прокурор" на Апелативна прокуратура гр. Варна.

Окръжна прокуратура-Велико Търново повдигна обвинение и задържа за 72 часа мъж за извършено убийство в гр. Лясковец. С постановление на наблюдаващ прокурор в Окръжна прокуратура- Велико Търново Х. Т. е привлечен в качеството на обвиняем за това,

Специализираната прокуратура повдигна обвинения на пет участници в организирана престъпна група за разпространение и трафик на наркотици – 4 – ма мъже и една жена. Това съобщават от държавното обвинение.

Специализираната прокуратура възложи на Националната агенция за приходи и ГД „Национална полиция“ проверка на дружество ‚Аркус-сигурност Бургас“ и свързаните с него физически и юридически лица. Това съобщават от пресцентъра на обвинението. 

Рецидивист разби три магазина за нощ в Поморие

Четвъртък, 09 Август 2018 15:04 Написана от

Районната прокуратура в Поморие иска постоянен арест за мъж, който е обвинен за три обира на търговски помещения в рамките на една нощ – между 22 ч. на 22 юли и 5:45 ч. на 23 юли.