Възпитаник на Кеймбридж е новият арбитър на Арбитражен съд - София към сдружение "Правна помощ и медиация Избрана

Сряда, 29 Август 2018 11:43 Написана от  Публикувана в Гилдия

Ребека Атри е юрист с дългогодишен опит, както в Европа, така и извън пределите на Континента, водещ медиатор на Legal 500 за 2017 година и съдия в медиаторските състезания Международната търговска камара (ICC).

Преподава медиация и алтернативно разрешаване на спорове в университета „Кралица Мери“ в Лондон и международно право в университета „ Ла Сапиенца“ в Рим като е автор на редица публикации в тази област.
Възпитаник е на Кеймбридж, а от скоро е медиатор и арбитър в Арбитражен съд София към сдружение „Правна помощ и медиация“.
Думите, с които я описват хората, работили с нея, са „изключителна“ и „впечатляваща“. Според тях тя е способна да види както цялостната картина, така и детайлите и евентуалните последици в даден спор. Това, с което я запомня всеки, който я е срещал, е приветливата й усмивка и вроденият й финес.
Ребека Атри е Liveryman of the City of London и член на The Worshipful Company of World Traders.
Това са браншови и бизнес организации, основани през 12 век.
Членството в тях е гаранция за доверие и качество на услугите, както и изключително висока лична и професионална атестация за членовете им.
Liverymen вземат активно участие в обществения живот в Лондон, занимават се с благотворителност и участват в избора на Lord Mayor of London, градските шерифи, членове на парламента и други.
В България Ребека Атри възнамерява да работи активно за популяризирането на медиацията като способ за алтернативно решаване на спорове.
В скоро време предстои провеждането на семинари и работни групи, организирани от Арбитражен съд към СППМ, в рамките на които тя ще сподели дългогодишния си опит като юрист, арбитър и медиатор.

Последно променена в Сряда, 29 Август 2018 14:55

Оставете коментар