Варненският измамник Петър Колев продължава престъпленията си с нова фирма Избрана

Четвъртък, 01 Март 2018 09:01 Написана от  Публикувана в Гилдия

Триото, което източи стотици хиляди от абонати на"Енерго Про", измисли нова схема, за да не връща парите. Това съобщава вестник "24 часа".  След като на 14 - ти февруари тази година прокуратурата повдигна обвинение на Петър Колев от Варна за това, че е измамил със стотици хиляди абонати

на ЕРП - то чрез продажба на техни вземания на фирмите на своя брат Атанас Колев и Любомир Ничков, престъпникът е измислил нова схема, чрез която да не се връща и лев на излъганите абонати. 

Веднага, след като напуска ареста на 20 - ти февруари, мнимият адвокат Петър Колев заедно с брат си и шофьора си Любомир Ничков са продали повторно вземания на стотици абонати на "Енерго Про" на новорегистрираната фирма "СМ БГ Консулт" ЕООД. Собственик и управител на новата фирма е "адвокатът" Петър Колев. 

С тези продажби, извършени от триото, окончателно се възпрепятства възможността абонатите на"Енерго Про" да получат обещаните им пари. Всички стотици хиляди левове ще останат в сметките на триото - Петър Колев, брат му Атанас Коев и Любомир Ничков. 

Много от измамените граждани не знаят какво да предприемат, след като Варненският районен съд освободи от ареста ръководителя на групата и същият спокойно продължава с измамните си схеми. 

Оставете коментар