За първи път Емил Първанов - Ембака даде обяснения за убийството на АМ "Струма"

Сряда, 13 Септември 2017 14:28 Написана от  Публикувана в Съд

Емил Първанов - Ембака, подсъдим за убийството на легионера Николай Чивиев на АМ "Струма" през 2015 година, за първи път днес даде обяснения пред съда.

"Лесно се паля. Видях, че колата ми е цялата изпотрошена, а по ръката на жена ми имаше кръв. Пдна ми пердето, притъмня ми и съм започнал да хвърлям камъни. Дори и подробностите не помня, защото бях побеснял", заяви Първанов в края на заседанието, когато даде обяснения. Той бе категоричен, че охранителят на строежа от Лот 4 на "Струма" Николай Чивиев го е засякъл с колата си и пръв започнал да удря по нея с металнпалка. После ударил и Ембака с нея по ръката два пъти.
"Не можех да си контролирам действията. Не помня подробности. Съжалявам, че това се случи. Ако сега мога да върна нещата, бих постъпил по друг начин"
Първанов е обвинен в убийството на бившия легионер Чивиев, чиято смърт настъпи почти мигновено след удар с камък по главата. След това той закарал ранения мъж до Спешния център в Сандански. Веднага след това Ембака се покри и след 4 месеца се предаде сам на полицията.
Материалът е препечатан от "24 часа"

Оставете коментар