Москва не е доволна от отговорите на на Лондон по въпросите около отравянето на Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия. Това заявиха пред РИА Новости от постоянното представителство на Русия в Организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО).

В Районен съд - Харманли започна делото за бунта в местния център за бежанци. Обвинения са повдигнати на 21 афганистанци, четирима от които са били непълнолетни по време на безредиците.

На съд с две обвинения Окръжната прокуратура във Варна е предала 25-годишния Симо С. – за даден подкуп на полицейски служители, за да не извършат действия по служба, и за управление на лек автомобил с концентрация на алкохол 1,40 промила.

Днес, 24 април 2018 г., около 12 часа, в гр. Пловдив, при акция на служители от отдел „Криминална полиция“ при ОД на МВР-Пловдив, на Четвърто РУ на МВР-Пловдив и на Трето РУ на МВР-Пловдив, е задържан Георги Танчев, на 42 г., обявен за общодържавно издирване

По обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Благоевград съдът е признал за виновен И.М. за извършени от него престъпления в качеството му на служител в пощенска станция в с. Горно Дряново.

Миналата събота около 15:10 ч., в Затвора във Варна, при извършване на проверка на лишено от свобода лице – Н. С., на 40 г., същия изхвърля на земята 3 бр. пакетчета, сгънати по специфичен начин, които са иззети. Това съобщават от варненската полиция.

Бившият председател на Административния съд в Бургас Атанас Вълков получи условна присъда от 2,5 години и лишаване от правото да заема магистратска длъжност за срок от 5,5 г..

29 - годишната Цвета Таскова, обвинена за тежката катастрофа с автобус на АМ "Тракия" на 13 - ти април, излиза на свобода срещу парична гаранция от 5000 лева, предава БНР. Решението на Софийски апелативен съд е окончателно. 

Страница 1 от 1559