Специализираният съд не даде ход на разпоредителното заседание на делото срещу Румяна Ченалова. Причината е, че единият от адвокатите не е получил в срок материалите по делото и не е могъл да се запознае с тях.

Семейство от Зимбабве успя да напусне летище Суварнабхуми в Банкок, където живя през последните 3 месеца.  Семейството - 4 деца на възраст под 11 години и родителите им, пристигнали в Банкок през май. През октомври се опитали да напуснат тайландската столица и да заминат за Испания,

Окръжна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем Ангел И., на 45 г., за това, че на 20.02.2018 г. . в с. С., общ. Чирпан, е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице ненавършило 14 години – момиче на 12 г.,

57 дела за корупционни престъпления срещу политици и държавници се водят във ВКС от 2014 година насам. Тези данни цитира правосъдният министър Цецка Цачева по време на дебатите за вота на недоверие в парламента, пише "24 часа".

Тяло на жена е намерено на северния плаж в парк "Росенец", съобщават от ОД МВР Бургас.  В 11:47 часа е съобщено, че на плажа пред заведение "Виста маре" е намерен труп на жена на видима възраст 30 - 40 години, изхвърлен от морето.

Районна прокуратура-Луковит внесе в съда обвинителен акт срещу мъж причинил телесна повреда на приятел, като отхапал част от носа му. Обвинението срещу срещу В.Ц. е за това, че на 29.05.2016 г., около 23.20 часа, в гр. Луковит, в снек-бар, отхапал със зъби част от меките тъкани

Окръжната прокуратура във Варна е предала на съд с обвинителен акт 19-годишния водач Селим А. за причиняване смъртта на велосипедист в тежко пътно-транспортно произшествие след употреба на различни видове наркотични вещества.

Мощен трус от 8,2 по Рихтер е регистриран тази сутрин на южния бряг на Аляска. За Аляска и западното крайбрежие на Канада са издадени предупредения за вероятност от цунами.

Страница 1 от 1448