Радослав Колев се е укривал заедно с Владимир Пелов в Ботевград Избрана

Четвъртък, 07 Юни 2018 09:19 Написана от  Публикувана в Акценти

След бягството от затвора Владимир Пелов и Радослав Колев са се укривали заедно в апартамента в Ботевград, твърди Нова ТВ. Двамата са отишли там около 25-26 април и са останали допреди около десетина дни.

След това са напуснали жилището и в деня на стрелбата се е върнал само Пелов, а Колев все още не се знае къде е и дали е жив. И двамата избягали затворници са били с променен външен вид – не са се подстригвали и са носели дълги бради. Апартаментът е собственост на най-добрия приятел на Пелов – Мико Петков. Той е двоен убиец, осъден е, но се е самоубил в следствения арест. Последно в апартамента са живели съпругата на Петков и двете им деца.

Жената на Мико Петков - Весела и Пелов са имали някога любовна връзка. Не е ясно къде са били Пелов и Колев от деня на бягството от затвора, 3 април, до 25-26 април, когато са се скрили в апартамента в Ботевград. Когато са отишли обаче там са се грижили доста добре с тях, но най-вероятно принудително. Не са ги издали, защото са се чувствали заплашени. Казано им е, че ако ги издадат, ще има последствия.

Ясно е също, че синът на Пелов е знаел, че са там.

В апартамента е намерен сак с граната и тротилови пресовки.

Никой от съседите не е виждал двамата бегълци. Не е имало сигнали.

Оставете коментар