Тежка катастрофа с ТИР затвори Ришкия проход

Понеделник, 11 Юни 2018 16:22 Написана от  Публикувана в Криминални

ТИР е затиснал микробус с турска регистрация, превозващ 8 души в района на Ришки проход. Това съобщават за ИА "Фокус" от полицията в Бургас.
В 14:08 часа е получено съобщение за тежка катастрофа, възникнала на 2 - 3 км. след село Камчия в посока Шумен в района на Ришкия проход.

Проходът е затворен за движение за вякакъв тип превозни средства освен на аварийно - спасителните екипи. Коли от три районни управления, намиращи се в близост, са тръгнали към мястото на инцидента, към тях са се включили и коли от ОД МВР - Шумен. На място е констатирано, че микробус ("Мерцедес Вито") с турска регистрация, в който са се превозвали общо 8 души е затиснат от ТИР. Към момента спасителните екипи са успели са извадят шестима от хората от микробуса. Те са откарани в шуменската болница за установяване на нараняванията. Седмият човек е без наранявания, останал е на мястото на инцидента. Водачът на микробуса е все още се намира в купето, не е ясно състоянието ми. Към мястото на инцидента пътува тежка техника.

Оставете коментар