Пътнически микробус и товарен автомобил са се сблъскали челно на главен път София – Варна в района на с. Микре, Ловешко, съобщиха от МВР. Сигнал за инцидента е подаден към 12.50 часа. Шестима души са загинали на място.

Тежка катастрофа с жертви край село Микре

Петък, 17 Ноември 2017 14:19 Написана от

Тежко пътнотранспортно произшествие е възникнало днес по обяд на главен път София – варна, в района на с. Микре. Това съобщават от пресцентъра на МВР. Сигналът е подаден към 12.50 часа.

Да задлъжнееш за скъп телефон, без да си го купувал и без да го притежаваш. В нова измамна схема мошеници крадат лични данни и си поръчват скъпи смартфони на чуждо име, разказва репортаж на Нова ТВ.

Четири момчета задигнаха аудиосистема и компютър от детска градина в Провадия, съобщават от варненската полиция. На 13 - ти ноември е получен сигнал за това, че неизвестно лице е разбило прозорец на детско заведение, намиращо се в гр. Провадия,

Служители на отдел „Икономическа полиция” при ОДМВР – Варна реализираха специализирана полицейска операция за установяване и документиране на престъпления свързани с разпространението на акцизни стоки без бандерол.

Един човек е загинал , а 19 са пострадали в катастрофи на територията на страната за изминалото денонощие. Това съобщават от пресцентъра на МВР.

13 152 кг газ пропан-бутан LPG, 5387 л дизелово гориво и 2186 л бензин без документи за платен акциз задържаха при съвместни проверки митнически служители на Митница Пловдив и служители на ТД на НАП. Това съобщават от Агенция "Митници".

Човешки череп е бил намерен в гориста местност в Горна Оряховица. Местен жител се е

Четирима души са загинали, а 16 са били ранени в катастрофи за изминалото денонощие. Това съобщават от пресцентъра на МВР. В страната са станали общо 14 пътнотранспортни произшествия.