Полицейска гонка продължи 360 километра

Четвъртък, 17 Януари 2019 10:24 Написана от

 В продължение на 360 км полицията преследва рано тази сутрин двама души с автомобил. Действието се развива в Централна България, съобщава Нова ТВ. Двамата задържани са на 23 и 32 години, единият от тях е криминално проявен.

Пиян шофьор блъсна 6 паркирани коли в Кърджали

Вторник, 15 Януари 2019 14:11 Написана от

Пиян шофьор е ударил 6 коли в Кърджали снощи. Истински екшън се е разиграл на ул. „Люлин” в града около 21:00 часа, съобщава Нова ТВ.

Полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с кражби на МПС, основно с чужда регистрация и собственост на чуждестранни граждани, гости на Банско е проведена на 2 януари.

25-годишна жена беше убита в Стара Загора. Юлияна Иванова е била намушкана с нож в сърцето, съобщава БТВ. Извършителят е съпругът ѝ – мъж на 65 години. Двамата имат 8-месечна дъщеря.Най-вероятният мотив за убийството е ревност.

Българският гражданин Алдин Н. (41 г.) е бил предаден на Белгия по подозрение, че е ръководел организирана престъпна група за незаконното прехвърляне на мигранти към Великобритания, съобщават белгийски медии.

На 1 - ви януари около 18.30 часа, е постъпил сигнал за това, че, в с. Осеново, след възникнал семеен скандал, непълнолетно момче е извършило убийство. Жертвата е 42-годишният му баща.

Шофьор, употребил опиати, е превозвал ученици за екскурзия в Банско. Това е установено от полицейски патрул днес по обяд в района на Кочериново. 36-годишният шофьор е задържан от пътни полицаи на главен път Е-79 до разклона за Кочериново, съобщават от МВР.

Камери заснеха въоръжен грабеж на хранителен магазин във Варна. На видеото се вижда как млад мъж насочва пистолет срещу две продавачки и отнема оборота от 500 лева.

Двама извършители на грабеж разкрили и задържали вчера служители на полицията в Белоградчик. В ареста за 24 часа са задържани 18-годишен от монтанското село Ковачица и негов връстник от видинското село Динково, съобщи bulnews.bg.