Застраховката "Гражданска отговорност" е задължителна за всеки автомобил, който не е със свалени табели и не е с прекратена регистрация, и няма значение дали е в движение, зазимен е в задния двор на къщата, или почива на трупчета в гаража.

Издирват мъж, застрелял жена и две деца в Самоков

Сряда, 05 Септември 2018 16:27 Написана от

Около 13.45 часа днес в полицията постъпил сигнал за простреляни жена и две деца в Самоков. На адреса незабавно са изпратени служители на РУ-Самоков и Спешна помощ, които установили смъртта на 33-годишната жена и на 15-годишно момче.

Великобритания повдигна обвинения към двама граждани на Русия за отравянето на Юлия и Сергей Скрипал. Това Александър Петров и Руслан Боширов, съобщи Meduza.io.

Синът на кмета на Карнобат е сред задържаните лица при акцията във фабриката за нелегално производство на цигари. Това каза зам. - главният прокурор Иван Гешев по време на брифинг в Специализираната прокуратура, съобщава ИА "Фокус".

Симеон Сакскобургготски излезе със специално изявление във връзка с решението на Софийския градски съд за отнемане на двореца "Врана" от царското семейство. В изявлението, което е публикувано на интернет-страницата на монарха, Сакскобургготски отново заявява намеренията

Оставките на трима министри заради катастрофата край Своге е поискал премиерът Бойко Борисов. Това са вътрешният министър Валентин Радев, транспортният Ивайло Московски и регионалният Николай Нанков.

Хранилището за данни, чието създаване бе анонсирано преди две седмици от вицепремиера Томислав Дончев по повод кризата с Търговския регистър, в което да се пазят данните от всички електронни регистри в държавата, трябва да бъде изградено до 15 ноември т.г..

Българският клон на кипърската застрахователна компания "Олимпик" не е правил вноски върху застрахователните полици в България в Кипърския гаранционен фонд.

Очаква се следващата седмица Търговският регистър да заработи в пълния си капацитет, съобщи БНТ. Системата ще бъде тествана в събота и неделя, за да се избегнат отново технически проблеми.

Заместник-председателят на Комисията по финансов надзор (КФН) Ралица Агайн подаде оставка, стана ясно от нейно изявление в кулоарите на парламента. Агайн подчерта, че това е емоционален акт, а не решение, продиктувано от нарушение на правилата.